MAS Champ on Kymi Grand Prixin seitsemäs kutsuttu

11.06.2021

MAS Champ on Kymi Grand Prixin seitsemäs kutsuttu

Kouvolan superviikonlopun alkuun on viikko. Kymi Grand Prixin lähtölista sai seitsemännen hevosen, kun MAS Champ kutsuttiin mukaan. Valmentaja Antti Ojanperä vastasi kutsuun kyllä.

Toiminnanjohtaja Arto Hytönen on erittäin tyytyväinen hevosiin, jotka ovat tulossa Kouvolaan. ”Aetos Kronos on maailmanluokan menijä luokaltaan ja juoksi Elitloppetissa. Ranskalaiset Ce Bello Romain on uusi nouseva nimi ja Delia du Pommereux kokenut, kovissa kilpailuissa juossut tamma. Grainfield Aiden on noussut ryminällä Suomen lämminveristen huipulle, ja menestystä löytyy myös Ruotsista. MAS Champia on rakennettu rauhassa kohti isoja tehtäviä, ja odotukset ovat isot. Onneksi valmentaja valitse meidät ennen Ruotsia. Next Direction juoksi viime vuonna Mikkelissä 08,9. Tämän vuoden Finlandian kakkonen on ehdotonta eliittiä. Short In Cash on voittanut niin Ranskassa ja Ruotsissa. Olemme todella iloisia, että saamme sen nyt Suomeen.”

”Lasken Short In Cashin suomalaisjoukkueeseen, sen kasvattaja ja omistajat ovat suomalaisia. Nyt mukana on neljä suomalaista ja kolme muualta tulevaa. Ainakin yhden paikan jätän vielä niin, että katson viikonlopun kisat, Killerin Eliitin ja Östersundin ja toki myös Oslo GP:n, ennen lopullisia kutsumisia.” 

Timo Mahlamäki

Kymi Grand Prix – kutsutut hevoset

Aetos Kronos

Ce Bello Romain

Delia du Pommereux

Grainfield Aiden

MAS Champ

Next Direction

Short In Cash

  Takaisin listaukseen