Ravirata

KAUSIKORTIT 2024

Kouvolan kausikortilla pääset raveihin 18 ravipäivänä. 
Kortti on voimassa myös suurkilpailuissa (poislukien Kymi Grand Prix). 
Kortin hinta on 80 € ja eläkeläiset 50 €

Kausikortit ovat myynnissä radan etäpelipisteessä sekä toimistossa.

TALLIKAHVIO PAALUPAIKKA

Palvelee raviradan varikkoalueella ravien aikana.

Tervetuloa! 

RAVIEN VERRYTTELYAJAT 

Edellisen lähdön maaliintulosta seuraavan lähdön esittelyyn on 8 minuuttia. Viimeinen veryttelyaika on lähdön seitsemän (7) jälkeen eli lähtöjen 8 ja 9 jälkeen ei ole verryttelyaikaa. Jos raveissa on 12 lähtöä, niin viimeinen veryttelyaika on lähtöjen 8 ja 9 välissä.

KOUVOLAN RATATALLIT PALVELEVAT

Opetus-, valmennus- hoito- ja hiittauspalvelut. 

Tiedustele lisää:

Marko Heikari 0400 886 186

 

KOUVOLAN HEVOSKLINIKKA 

palvelee arkisin ma-to klo 8.00-16.00
ja vastaanottoajat sovitaan aamuisin klo 8.00-9.00. 
Puhelin (05) 320 1106 

VUOKRATTAVANA PALJON TILAA SISÄLLÄ JA ULKONA

Kouvolan raviradan mittavat tilat ovat vuokrattavissa yleisö- ja yritystapahtumiin, näyttelyihin ym. tilaisuuksiin. Aidatulla alueella on myös kulunvalvonta ja lipunmyynti helppo toteuttaa. Kiinteä äänentoisto kuuluu 14 hehtaarilla 17-hehtaarisesta kokonaisalueesta. Meillä on myös irtainta kalustoa, kuten telttoja, pöytiä ja tuoleja.

Sisätapahtumiin soveltuu auditoriomainen ravintolakatsomo jossa 300 asiakaspaikkaa. Myös pienemmät luento- ja kokoustilaisuudet onnistuvat. Käytettävissä ovat myös laajat ravintolapalvelut A-oikeuksin. Henkilöresursseista löytyy osaajia, järjestyksenvalvonnasta, liikenteenohjauksesta, lipunmyynnistä ja ravintolasta.
Järjestä tapahtumasi raviradalla kilpailukysyiseen hintaan! Kysy myös kumppanuuksista ja muista yhteistyömalleista. Tiedustelut puh. 040-9232 140/Antti Perttunen