Akkreditoituminen Kymi Grand Prix –raveihin 2022

Lauantaina 18.6. ajettavan Kymi Grand Prix -lähdön lähtöradat arvottiin maanantaina.

Kouvolan ravivuoden huipennus järjestetään jälleen lauantaina 18. kesäkuuta, kun perinteiset Kymi Grand Prix –ravit järjestetään 25. kerran Kymenlaaksossa. Viikonlopun pääkilpailuna ajettavaan Kymi GP –lähtöön osallistuu 10 huippuravuria ympäri Eurooppaa, ja mukana nähdään myös kolme kotimaan kärkiravuria. Mukaan on kutsuttu muun muassa viime vuoden voittaja Ce Bello Romaine sekä Elitloppetissa mukana ollut Night Brodde.

Kaikki yleisörajoitteet ovat poistuneet ja yleisö on lämpimästi tervetullutta Kouvolaan.

Myös media on lämpimästi tervetullut tapahtumaan. Kouvolaan saapuvia toimittajia pyydetään akkreditoitumaan etukäteen keskiviikkoon 15.6. kello 22.00 mennessä osoitteeseen: kouvolanravirata@kouvolanravirata.com

Lisätietoja työskentelytiloista ja alueella liikkumisesta lähetetään akkreditoituneille torstaina 16. kesäkuuta. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä, jos tulet työskentelemään myös perjantain iltaraveihin. Jos valokuvaat raveissa, ilmoitathan siitä erikseen.

Ulkomaalaisten osallistujien haastattelut toivomme sovittavan etukäteen, jotta voimme taata sekä kilpailurauhan että mahdollisesti tarvittavan tulkin paikalle.

Valokuvaajat ottakaa omat kuvausliivinne mukaan. Radalta löytyy muutamia kappaleita lainattavaksi, mutta rajoitetusti.

Tervetuloa Kouvolaan!