Asukasinfo

13.07.2023

RAVIKYLÄN ASUKASINFO                                     

Perinteikkäät Kuninkuusravit ravataan tänä vuonna Kouvolassa 4-6.8.2023 Kouvolan raviradalla. Tapahtuma tulee aiheuttamaan liikennejärjestelyitä maanantaina 31.7.2023 klo 8 alkaen (kartta). Liikennejärjestelyt palautuvat ennalleen viimeistään tiistaina 8.8.2023 klo 17.

Olette tervetulleita alueen asukkaille tarkoitettuun infotilaisuuteen Kouvolan raviradalle, Hevosmiehentie 1, Ravintola Riimuun pe 21.7.2023 klo 16.30 alkaen (katsomorakennuksen yläkerta). Pyydämme etukäteisilmoittautumista (kahvitarjoilua varten) sähköpostiin: kouvolanravirata@kouvolanravirata.com tai puh. 05 3201101. Tilaisuuden jälkeen voitte jäädä seuraamaan ravikilpailuja klo 18 alkaen.

TAPAHTUMAN TIEDOT

Tapahtuman järjestäjänä pyrimme huolehtimaan asukkaiden asumismukavuudesta Kuninkuusravien aikana. Tapahtumaa on järjestetty hyvässä yhteistyössä Kouvolan kaupungin sekä turvallisuus- ja pelastusviranomaisten kanssa. Tapahtumalle on haettu tapahtuman järjestämiselle asetetut luvat ja täytetty vaatimukset.

Tapahtuman aikana huolehdimme liikenteenvalvojien ja poliisin avustuksella, että ravivieraat eivät pysäköi pysäköintikieltoalueille. Tapahtuman pysäköinti on järjestetty Kullasvaaran alueelle ns. RRT- logistiikkaterminaalin alueelle, josta on jatkuvat bussikuljetukset raviradalle. Bussien ja taksien pysäkit ovat pääsääntöisesti Talonpojantiellä.

Kuninkuusravien aikana kierrämme tapahtuma-alueen ulkopuolella huolehtimassa siisteyden säilymisestä. Alueen lähettyville ei saa ajaa kuin asukaspysäköintiin oikeuttavalla luvalla. Asukaspysäköintilupia jaetaan 2 /kiinteistö, lisälupia saa pyydettäessä raviradan toimistosta.

Pahoittelemme mahdollisia hetkellisiä ruuhkautumisia kävelyteillä. Pyrimme huolehtimaan, että esteetön kulku kiinteistöihin säilyy.

Ryhmäkuljetusten pysäköinti on palolaitoksen takana olevalla pysäköintialueella ja kävelijöitä voi olla Ravikadulla. Toivomme ymmärrystä alueen asukkailta.

Kouvolassa Kuninkuusravit järjestetään tänä vuonna kuudetta kertaa.

Tapahtuma alkaa jo perjantaina 4.8., jolloin vuorossa ovat iltapäiväravit, hevoshuutokauppa ja iltajuhla raviradalla. Tapahtuman kesto on klo 15–00 välisenä aikana.

Lauantaina on ensimmäinen kuninkuusosakilpailu. Tapahtuma-alueen portit aukeavat klo 9.30 ja tapahtuma päättyy klo 18:00. Lauantain iltajuhlaa vietetään Tykkimäen huvipuistossa.

Sunnuntaina portit aukeavat klo 10 ja tapahtuma päättyy klo 18:30.

Lippuja löytyy erihintaisia ja – tasoisia. Liput ovat myynnissä www.lippu.fi.

 

Järjestäjä: Valkealan Hevosystäväinseura ry

Hevosmiehentie 1

45160 Kouvola

www.kuninkuusravit.fi

www.kouvolanravirata.com

Projektipäällikkö Sanna Ollikka 040-762 5818 sanna.ollikka@kouvolanravirata.com 

Tiedottaja Emma Willman 045-186 0001 emma.willman@kouvolanravirata.com

Lippuasiat ja myynti Laura Reponen 040-715 7375 laura.reponen@kouvolanravirata.com

Tervetuloa infotilaisuuteen!

  Takaisin listaukseen