Valkeala-ajo & Kavioliiga la 20.3.2021 klo 13 - ajetaan ilman yleisöä

20.03.2021

Lauantaina ravataan kivituhkapintaisella talviradalla. Yöpakkasten vuoksi radan pohja ja varikko ovat jäässä. Sääennuste lupaa pientä pakkasta ja vähäistä lumisadetta. Kilpailijat, Muista koronaohjeet. Päivitä kenkä- ja kärrytiedot OmaTallin kautta. Tallikahviosta take away -ruokaa. Tulkaa turvallisesti ja pysykää terveenä! Varikolla on osittain jäätä. Kilpailijat tervetuloa!

Kouvolan maaliskuun ravit voit seurata kotisohvalta Veikkauksen TotoTV:stä, veikkaustv.fi. Tai ravit lähettää suorana C More, Ruutu+ ja antenniverkossa MT26-kanava.

Teemme parhaamme, ettei koronaepidemia leviä. Varikkoalueelle pääsevät ravien aikana vain kilpailujen kannalta välttämättömät henkilöt: valmentaja, hoitaja, autonkuljettaja, ohjastaja ja radan toimihenkilöt sekä etukäteen akkreditoituneet median edustajat. Esimerkiksi hevosten omistajia ei valitettavasti voida päästää varikolle. Ensiapujärjestelmä ja järjestyksenvalvonta toimivat alueella normaalisti. 

Tsemppiä kaikille, yritetään pysyä terveenä ja kaikki jalat maassa!

Kiitämme lämpimästi uskollisia yhteistyökumppaneita haastavana aikana!

Valkeala-ajossa yhteistyössä Kouvolan kaupunki, Hoviruoka Oy, Kymen Asbestipurku ja Romutus Oy, Orpe Kuljetus Oy, Risto Peltolan Leipomo Oy, Joutjärvi & Joutjärvi Ky, Romu Keinänen Oy, Valkealan Saha Oy, Harjun Oppimiskeskus Oy, Kymen Tarvemetalli Oy, Tate-Rap Oy ja KSS Energia Oy.

 

 

  Takaisin listaukseen