Torstairavit 26.11.2020 klo 18

26.11.2020

Torstaina ravataan kostealla kesäradalla eikä hokkeja tarvita. 

Lähtölistat Hepassa: https://heppa.hippos.fi/heppa/app?page=racing%2FRaceFields&service=external

Torstai-raveissa kilpaillaan yhdeksän lähtöä & kaksi ponilähtöä, alkaen koelähdöllä klo 17. Kilpailevan hevosen omistajat voivat tulostaa pääsylipun Hippoksen Oma Tallista. Lippua näyttämällä Ravintola Riimussa pääruoka -2€ alennuksella. Ravintola Riimusta Hevosmiehen pannu (possua&makkaraa BBQ-kastikkeella) tai sitruunalohta béarnaisekastikkeella.

Suomen Hippos on asettanut ravien sisätiloihin kasvomaskipakon. Pakko ei koske ravintoloita, joten maskia ei ole pakko käyttää Ravintola Riimussa eikä totohallin kahviossa. Ravintolaan ei ole erillistä sisäänpääsymaksua.  

Kilpailijat; Maksa osallistumismaksu ennakkoon osoitteessa https://osallistumismaksu.fi . Mahdolliset karsinamaksut maksetaan sisäänkirjoitukseen kortilla tai käteisellä. Kärrytiedot ilmoitetaan ennakkoon Heppa-järjestelmässä tai sisäänkirjoituksessa. Sisäänkirjoitus on auki normaalisti, mutta sisään vain yksi asiakas kerrallaan. Lähdön jälkeen kilpailunumerot palautetaan sisäänkirjoituksen edessä oleviin laatikoihin. Pukuhuoneet ovat käytössä, mutta vain vaatteiden vaihtoa ja vessaa varten päivän ohjastajille. Hengailu pukuhuoneissa kielletty.

Tallikahvio Paalupaikka on auki normaalisti. 

Kaikkien tapahtumaan osallistuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita sekä järjestäjän ja järjestyksenvalvonnan ohjeita. Sairaana tai edes lievästi oireisena ei saa tulla paikalle. Turvavälejä on noudatettava. Ensiapu ja järjestyksenvalvonta toimivat alueella normaalisti. Pysykää terveinä! Tervetuloa!

  Takaisin listaukseen