Helpota ravipäivääsi - maksa osallistumismaksut ennakkoon 1.1.2020 lähtien

27.12.2019

Helpota ravipäivääsi - maksa osallistumismaksut ennakkoon www.osallistumismaksu.fi

Vuoden 2020 alusta Kouvolan raviradalla otetaan käyttöön uusi osallistumismaksupalvelu, jolla halutaan helpottaa kilpailijan saapumista raveihin ja kilpailupäivän käytäntöjä raviradalla.

Palvelua voi käyttää hevosen valmentaja, omistaja tai tarvittaessa muu taho. Palvelussa on käytettävissä kaikki yleiset maksutavat ja radan sisäänkirjoitus saa automaattisesti tiedon maksusta. Palveluun ei tarvitse rekisteröityä eikä kirjautua erillisillä tunnuksilla. Yhdellä kertaa voi maksaa useamman hevosen osallistumismaksun, yhdelle tai useammalle ravipäivälle. Sivuston osoite on www.osallistumismaksu.fi ja palvelu avautuu 1.1. 2020 lähtien, kun ravien lähtölistat on julkaistu. Linkin palveluun löytää uudesta Oma Tallista, Hippoksen verkkosivuilta ja raviratojen verkkosivuilta. Palvelun tekninen toteuttaja on SecuryCast Oy yhdessä Hippoksen kanssa.

Kouvolassa kilpailevien hevosten osallistumismaksujen laskuttaminen päättyy. Osallistumismaksu maksetaan jatkossa viimeistään sisäänkirjoituksessa ilmoittautuessa. Mahdolliset karsinamaksut maksetaan sisäänkirjoituksessa. Maksun voi suorittaa käteisellä tai kortilla.

Tervetuloa!

 

 

 

 

  Takaisin listaukseen