Billie de Montfort ja Colonel Kymi GP:hen

29.05.2019

Kahden ja puolen viikon päästä ajettavaa Kymi GP:tä rakentavan Arto Hytösen haaviin on uinut kaksi ranskalaishevosta, Billie de Montfort ja Colonel, jota saapuu ajamaan Elitloppet-finaalissa pahana poikana otsikoihin noussut Joseph Verbeeck. Kasassa vaikuttaa olevan kuskien välisen uusintaottelun ainekset.
 

Voittoja liukuhihnalta latonutta Elitloppet-kakkosta Aubrion du Gersiä ei tänä vuonna Kouvolassa nähdä. Jean-Michel Baziren valmennustallilta lähtöauton taa – ja Verbeeckin ajokiksi – marssii kuitenkin edustaja.

”Bazirelta tulee toinen hevonen, Colonel. Sillä on kaksi helppoa voittoa alla ja yksi sijoituksen siirto ennen sitä”, Arto Hytönen kuvailee. ”Taustajoukkojen mukaan hevonen on todella huippukunnossa ja se sopii parhaiten meidän kilpailuun 1000 metrin radalle.”

Colonel on 7-vuotias ori yli 370 000 euron voittosummalla ja ennätyksellä 11,4. Tuorein voitto tuli noteerauksella 12,6/2150 metriä. ”Ecurie des Charmesilla on ollut ennenkin meidän hevosia, Up And Quick.”

 Sebastien Guaraton menestystallista Kouvolassa starttaa Prix d’Amériquessa tammikuussa nähty tamma Billie de Montfort, joka muistettaneen viime vuoden Finlandia-ajon kolmosena.

Lue koko hevosurheilun artikkeli täältä.

  Takaisin listaukseen