ILMOITTAUDU MUKAAN MEIDÄN MAASEUTU -FESTIVAALEILLE! 

Meidän Maaseutu -Festivaali on iloisten kohtaamisten ja elinvoimaisen maaseudun esittelypaikka. Festivaalissa viihtyvät lapset ja aikuiset aitojen asioiden ja makujen äärellä. Aktiivinen, kävijän kokeilemaan ja osallistumaan haastava festivaali järjestetään nyt kolmannen kerran. Aiemmin tapahtumaan on osallistunut yli 10 000 kävijää. Odotamme tapahtuman lisäävän suosiotaan nostamalla teemakeskuksiin oman ohjelmallisen alueen lähiruualle. Ohjelmaa monipuolistamme tuotantokoneiden käyttönäytöksin ja maaseudun harrastusten myötä. 

Festivaali toimii erinomaisesti tiedon jakajana, mielikuvien muokkaajana ja tunnettuuden vahvistajana. Kaupankäynti on suotavaa ja uusien asiakaskontaktien solmimiselle festivaali tarjoaa loistavan perustan. Heittäydy mukaan leikitellen! Iloinen tunnelma välittää viestisi suoraan kuluttajille ja luo vahvan muistijäljen josta ammentaa pitkään. Osallistumisen ei tarvitse olla aina vakavaa! Osastot joilla on heittäydytty arjen ulkopuolelle ja järjestetty aktiviteettia, ovat saavuttaneet tehokkaimmat kontaktit tapahtumassa. 

Tapahtuma on mahdollisuus myös muille kuin maaseudun yrityksille ja yhteisöille. Meidän Maaseutu -Festivaali on oiva paikka tavoittaa asiakkaita, tehdä kauppaa ja viedä eteenpäin yrityksen markkinointiviestiä. Iloisena maaseutuseikkailuna festivaali valjastaa positiivisen ja hyvän ilmapiirin näytteilleasettajan käyttöön.

Ota rohkeasti yhteyttä! Suunnitellaan teille yhdessä onnistunut osallistuminen festivaaleille 

 

Sähköinen ilmoittautuminen 

Kartta 

Hinnasto

Sopimusehdot
 

Yhteystiedot 

Projektipäällikkö Heli Vartiainen 
puh. 0408370572
heli.vartiainen@kouvolanravirata.com

Tai tule käymään toimistolla!