Ranskalaishuippu Go On Boy saapuu myös Kymi Grand Prix'hiin

09.06.2023

Kansainvälisen Kymi Grand Prixin osallistujalista hahmottuu kovaa vauhtia. Huippuhevosten valmentajat ympäri Eurooppaa ovat vastanneet Kouvolan kutsuihin myöntävästi, ja tuorein ilmoitus Kymenlaaksoon saapumisesta saatiin Ranskasta. Tämän kevään Elitloppet-kakkonen Go On Boy on valmiina Kymi Grand Prix’n valloitukseen!

Go On Boy ihastutti Solvallan Elitloppetissa, jossa se kiri finaalin tasapääkakkoseksi maalisuoran alun pienestä häiriöstä huolimatta. Seitsemänvuotias ori on eittämättä elämänsä iskussa, ja kyseessä on todella mielenkiintoinen jo valmiiksi kovatasoiseen osallistujakaartiin.

Go On Boy on voittanut urallaan mm. vuoden 2021 Prix de Washingtonin Ranskan Enghienissä. Neljästäkymmenestä kilpailustaan se on voittanut 13 ja tienannut rahaa yli 660.000 euroa. Ennätyksensä 09,1 ori noteerasi viimeksi Elitloppetin finaalissa. Go On Boyta valmentaa Romain Derieux, joka vieraili Kymi Grand Prix’ssa vuonna 2018 Dijonin kanssa. Vuotta myöhemmin Dijon ja Derieux voittivat Elitloppetin.

- Mahtavaa, että asiat saatiin järjestymään niin, että voimme esitellä myös Go On Boyn kouvolalaisyleisölle. Näiden maailmanluokan hevosten hankkiminen Suomeen ei ole helppoa hommaa, mutta nyt kova työ palkitaan. Sääennustuskin lupaa Kymi Grand Prix-viikonloppulle lämpöä ja auringonpaistetta, joten toivottavasti yleisö saapuu sankoin joukoin näitä tähtiravureita radan varteen ihastelemaan, Kouvolan raviradan toiminnanjohtaja Arto Hytönen myhäilee.

Nyt Kymi GP-joukkue käsittää seuraavat nimet kutsumisjärjestyksessä: Global Withdrawl, Callmethebreeze, Etonnant, Ultion Face, Calle Crown, Run For Royalty ja Go On Boy.

Kymi GP:n rata-arvonta nähdään suorana lähetyksensä maanantaina klo 13 Kouvolan raviradan FB-sivuilla.

Kilpailu ajetaan lauantaina 17.6. Kouvolan raviradalla 100.000 euron ensipalkinnosta.

  Takaisin listaukseen