Kuninkuusravit 2023 liput nyt myynnissä

13.12.2022

Vink vink joulupukki! Hanki liput lahjaksi Kouvolan kuninkuusraveihin www.lippu.fi -sivustolta. Jos et usko joulupukkiin tai oot muuten vaan tuhma niin varmista lippusi itse ;)

https://www.lippu.fi/artist/kuninkuusravit/

Kuninkuusravien liput ovat myynnissä – Lippu.fi on uusi lipunmyynnin kumppani

Suurta Suomenhevosen juhlaa vietetään Kouvolassa 4.-6.8.2023. Monipuolinen oheisohjelma tulee kattamaan kolme päivää. Useamman päivän lippupaketit ovat hinnaltaan halvemmat, kuin päivittäiset kertaliput erikseen ostettaessa. Nyt myyntiin avattujen lippujen ennakkohinnat ovat myös porttihintoja edullisemmat.

Kouvolan ravirata kilpailutti yhdessä tulevien kuninkuusravijärjestäjien kanssa lipunmyynnin palveluntarjoajat ja lopulta kumppaniksi valikoitui Lippu.fi.

Lipunmyynnin kumppanin valinnassa painoi erityisesti helppous kulttuuriseteleillä ostettaessa.

- Halusimme, että kulttuuriseteleillä ostaminen on helppoa, nyt se onnistuu kaikissa Lippu.fi:n kivijalkamyymälöissä sekä R-kioskeilla. Näiden lisäksi lippuja voi ostaa netistä sekä Kouvolan raviradan toimistolta, kertoo Kouvolan raviradan toiminnanjohtaja Arto Hytönen.

Kuninkuusravien aluekartta tulee säilymään lähes ennallaan verraten vuoden 2007 Kouvolan Kuninkuusraveihin. VIP-alue rakentuu parhaalle paikalle etusuoran puoleenväliin ja se sisältää laajan terassialueen, tarjoten loistavat puitteet VIP-vieraille.

Katsomoravintola Riimuun on mahdollista varata paikkoja haluamaansa pöytään. Ravintolassa pääsee nauttimaan raveista sekä hyvästä ruuasta, säästä riippumatta kuivin jaloin.

Kolme päivää -lipulla nautit ravien tunnelmasta luonnollisesti kaikkina kolmena päivänä.

Kuninkuusravipassi puolestaan sisältää koko setin. Eli ravit perjantaista sunnuntaihin sekä molemmat iltajuhlat, perjantaina että lauantaina. Lauantain iltajuhla on ainutlaatuinen kokonaisuus, johon sisältyy Tykkimäen huvipuiston laitteiden vapaa käyttö ja monipuolinen musiikkikattaus. Huvipuistolaitteiden värivalot sekä illan päättävä ilotulitus luovat osaltaan tapahtumalle tunnelmaa. Iltajuhla levittäytyy koko huvipuiston alueelle ja sen ikäraja on 18-vuotta. Iltajuhlalippu sisältyy Kuninkuusravipassiin. Erilliset iltajuhlaliput tulevat myyntiin keväällä, kun artistikattaus on varmistunut.

 

 

  Takaisin listaukseen