Callmethebreeze saapuu Kymi Grand Prix’hin

01.06.2023

Kouvolan ravikesä on yhtä juhlaa. Kesä alkaa lämminveristen Kymi Grand Prix’llä, johon on aikaa enää reilut kaksi viikkoa, ja päättyy elokuun alussa järjestettäviin kuninkuusraveihin. Kansainvälisen Kymi Grand Prix’n lähtölista alkaa hahmottua, ja nyt on vahvistettu ensimmäinen ulkomaalainen osallistuja – viisivuotisässä Callmethebreeze.

 

Ranskalaisen Philippe Allairen omistama ja valmentama ori on todistettavasti huippukunnossa. Solvallan Sweden Cupissa se sijoittui sekä karsinnassa että finaalissa kakkoseksi. Finaalin kakkosrahat se nappasi Bengurion Jetin takana huipputuloksella 09,3.

Italiassa syntynyt Callmethebreeze on tienannut urallaan yli 840.000 euroa. Orin suurin voitto on saapasmaan suuresta 3-vuotiskilpailusta Orsi Magnellista marraskuulta 2021. Callmethebreeze on erittäin menestynyt ikäluokkahevonen, joka on koko uransa ajan kohdannut kivikovia vastustajia ympäri Eurooppaa. Viime keväänä se valloitti myös Solvallan voittaessaan Elitloppet-viikonloppuna ajetun 4-vuotiseliitin.

Allairen valmennettavat ovat kovassa iskussa, voittihan Callmethebreezen tallikaveri Hohneck sunnuntaina ajetun Elitloppetin. Tuon voiton ohjastanut italialaislähtöinen, mutta Ranskassa jo pidempään vaikuttanut Gabriele Gelormini saapuu hänkin Kouvolaan ja ohjastaa Callmethebreezeä. Vuonna 2017 Gelormini ajoi Dreamokon Kymi Grand Prix’ssä kolmanneksi, joten Kouvolan ravirata on hänelle tuttu paikka.

Kymi Grand Prix ajetaan lauantaina 17. kesäkuuta. Kilpailun ykköspalkinto on tänäkin vuonna 100.000 euroa. Callmethebreezen lisäksi kisaan on tällä hetkellä kutsuttu Matias Salon valmentama Global Withdrawl. Lisää kutsuja on odotettavissa lähipäivinä.

 

  Takaisin listaukseen