WHOLE LOTTA LOVE KYMI GRAND PRIXIIN - Rata-arvonta tänään facebookin livessä!

13.06.2022

WHOLE LOTTA LOVE KYMI GRAND PRIXIIN – LOPUT KAKSI NIMEÄ JULKAISTAAN RATA-ARVONNAN YHTEYDESSÄ

Lauantaina 18.6. ajettavan kansainvälisen Kymi Grand Prixin kahdeksas osanottaja on selvillä. Ranskalaisen Philippe Daugeardin valmentama Whole Lotta Love saapuu kilpailemaan synnyinmaahansa, ja täyttää samalla säännöissä edellytetyn Suomessa syntyneen osallistujan paikan.

Whole Lotta Love oli mukana Kymi Grand Prixissä myös kaksi vuotta sitten, jolloin se sijoittui seitsemänneksi. Ruuna tuo kisaan myös vahvaa kymenlaaksolaisväriä, sillä sen omistaa ja on kasvattanut For You Kotka Oy. Urallaan 22 kertaa voittanut ja yli 359.000 euroa tienannut Whole Lotta Love on tällä kaudella startannut vasta kolme kertaa, tuoreimpana tuloksenaan kolmas sija Belgian Monsista.

- Valmentaja Daugeardin mukaan hevonen on nyt noussut huippukuntoon, ja sen pitäisi Kouvolassa pystyä hyvään suoritukseen. Toissa kerralla Vincennesissä hevonen meni kovassa Zaccaria Barin voittamassa lähdössä tuloksen 11,0 täyden matkan ryhmässä. Daugeard saapuu itse ohjastamaan hevosta Kouvolaan, kertoo raviradan toimitusjohtaja Arto Hytönen.

Whole Lotta Loven mukaantulon jälkeen jäljellä on vielä kaksi paikkaa. Nämä osallistujat julkaistaan maanantanaina klo 12 käynnistyvässä rata-arvontatilaisuudessa. Rata-arvonta on seurattavana suorana lähetyksenä Kouvolan raviradan Facebook-sivuilla.

Kymi Grand Prixiin tulonsa vahvistaneet osallistujat:

Calle Crown
Ce Bello Romain
Earl Simon
Jason’s Camden
Night Brodde
Oscar L.A.
Whole Lotta Love
Önas Prince

Kouvolan raviradan faceen klo 12.00 täältä.

  Takaisin listaukseen