Haemme Kouvolan raviradalle ravintolapäällikköä

15.11.2023

Haemme Kouvolan raviradalle

Ravintolapäällikköä

Vastaat ravintola-, kahvio- ja grillipisteiden toiminnansuunnittelusta, tarvikkeiden- ja henkilökunnan hankinnasta sekä toiminnasta tapahtuminen aikana. Työhön kutsutaan tarvittaessa ja sen määrä vaihtelee tapahtuminen kokoluokan mukaisesti.

Odotamme sinulta kokemusta ravintolatoiminnan johtamisesta. Eduksi luemme kokemuksen tapahtumatoiminnan parista ja hyvät vuorovaikutustaidot. Sinun tulee olla itsenäiseen työskentelyyn pystyvä vastuunkantaja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, mahdollisuuden ideoida ja onnistua sekä tehtävää ja kykyjä vastaavan palkan.

Lisätietoja tehtävästä saat toiminnanjohtaja Arto Hytöseltä p. 040 730 0089. Hakemus ja CV palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan 26.11. mennessä osoitteisiin: pekka.kaikkonen@hoviruoka.fi ja arto.hytonen@kouvolanravirata.com.

Valkealan Hevosystäväinseura ry ylläpitää Kouvolan ravirataa. Maakuntaradan tehtävänä on edistää omalla alueellaan hevostalouden positiivista kehitystä. Olemme yleishyödyllinen toimija, jolle tärkeitä arvoja ovat hevosen ja ihmisen hyvinvointi. Kouvolan raviradalla järjestetään vuonna 2024 yhteensä 20 ravit ja lisäksi muita tapahtumia. Hevosia alueella harjoittelee päivittäin. Vuoden päätapahtuma on kansainvälinen Kymi Grand Prix. Harjoitamme myös vuokraustoimintaa.

  Takaisin listaukseen