Ravit 4.3.2022 peruttu - bileet pidetään Ravintola Riimussa

04.03.2022

Kouvolan ravit pe 4.3. on peruttu 

 

Yhteentoista sarjaan ilmoitettiin yhteensä 75 hevosta. Perjantain profiiliravit kilpaillaan Seinäjoella. Tässä vaiheessa kautta harrastajilla ei ollut laajemmin tarvetta kilpailemiseen. Kouvolan perutettu ravipäivä siirretään kesälle tai alkusyksyyn, jolloin harrastajien tarve kilpailemiseen on suurimmillaan. 

 

Perjantaille 4.3. Kouvolaan suunniteltu oheisohjelma muuttuu hieman. Ravintolassa järjestetään ”Takaisin radalle” bileet klo 19 alkaen, jossa palkitaan Kymenlaakson vuoden 2021 parhaiden hevosten taustajoukot ja nautitaan Ilpo Kaikkonen duo:n keikasta. 

Tapahtumaan on kaikilla ilmainen sisäänpääsy klo 19 alkaen. Pöytävaraukset, puh. 05-3201101. Ravintola Riimun buffa; Viher- ja savulohisalaatti, cole slow, hedelmäinen broilersalaatti, possua metsäsieni-pekonikastikkeessa & juustokermaperunat, appelsiini-kookoskanaa & basmatiriisiä. Hinta 20 eur. Tervetuloa!

 

Ilpo Kaikkonen duo viihdyttää ravintola Riimussa klo 23 saakka!

Vuodesta 2005 eri kokoonpanoilla musisoinut laulaja-lauluntekijä Ilpo Kaikkonen on luonut vahvan kivijalan kotimaisen musiikin sanansaattajana. Ilpolla on takana nuoresta iästään huolimatta satojen keikkojen kokemus, ja mies tunnetaankin erinomaisena esiintyjänä ja helposti lähestyttävänä kaverina, jolla on aurinkoinen asenne ja jalat maassa. Keikoilla kuullaan enimmäkseen Ilpon omia biisejä, joita on kertynyt vuosien saatossa jo iso liuta. Isommin radiosoittoa ovat saaneet hitit ”Terveiset sinne taivaaseen”, ”Kryptoniitti” ja ”Savuna ilmaan”. Omien biisien ohella Ilpo tykkää keikoilla soittaa valitsemistaan ikivihreistä lainakappaleista näköisiään versioita.

  Takaisin listaukseen