Pikkujoulu -ravit & Voittajien ilta 3.12.2021 klo 18

03.12.2021

Kouvolan ravirata ja Kymen-Karjalan Hevosenomistajat ry järjestävät yhteistyössä ”Voittajien illan” perjantaina 3.12. ajettavien Pikkujouluravien yhteydessä. Tilaisuuteen kutsutaan syyskauden Kouvolan ravien voittajat ajanjaksolta 11.9. – 16.11. Jokaisen voittajahevosen omistajalle tarjotaan ruokailu ja pöytäpaikat ravintolakatsomo Riimussa kahdelle hengelle. Seurueen ollessa suurempi ravintolapaketteja on mahdollista ostaa lisää. 

Ravintolakatsomossa nautitaan herkullisesta joulupöydästä, vauhdikkaasta ohjelmasta ja hyvästä seurasta. Tasokkaan joulupöydän hinta 35 €, varaathan ruokailun ja pöytäpaikan etukäteen raviradalta. Ei erillistä paikkamaksua.

Ravien yhteydessä mielenkiintoisia haastatteluja, vauhdikas drag-show ja Nellyn ravikaraoke.

Perjantain voittajien omistajat palkitaan ravintolakatsomossa

Raveissa paikalla oleville voittajahevosten omistajille tarjotaan Kuohuviini-pullo ravintolakatsomo Riimussa. Lipuke noudetaan raviradan toimistosta ja palkinto nautitaan ravintolakatsomossa. Paikalla olevat omistajat palkitaan myös ravintolakatsomon lavalla heti ravien jälkeen. Palkitsemisten jälkeen huikea Marko Vainion ”Suomen paras” drag-show.

Koronapassi käytössä

Koronapassi tarkastetaan perjantaina katsomon sisäänkäynnin yhteydessä. Sisäänkäynti vain totohallin etuoven ja katsomon takana sijaitsevan rappukäytävän kautta. Tarkastuksessa tarvitaan myös kuvallinen henkilöllisyystodistus. Ulkoalueilla passia ei vaadita.

Viranomaisten ohjeistus ja rajoitteet saattavat tapahtumien osalta muuttua ennen ravipäivää. Mahdolliset muutokset päivitetään radan nettisivuille ja facebook-sivulle. Noudatamme ravintolatoiminnan ja tapahtumien osalta kulloinkin voimassa olevia ohjeita.

Tervetuloa terveenä!

 

  Takaisin listaukseen