Eläinten Joulu & Erätulet - tapahtuma 12.12.2021 klo 10, ravit klo 13

12.12.2021

Tänäkin vuonna järjestämme perinteisen Eläinten Joulu & Erätulet -tapahtuman. Pääsetkö mukaan? Laita s-postia: kouvolanravirata@kouvolanravirata.com

Haluamme edelleen tukea pientuottajien ja -käsityöläisten omatekemiä tuotteita ja tarjoamme 1 (yhden) myyntipöydän veloituksetta, lisäpöytä tai -tila 20€. Voit tulla mukaan myös oman pöydällä.

Perinteinen koko perheen joulutapahtuma Eläinten joulu & Erätulet sunnuntaina Kouvolan raviradalla kutsuu tunnelmaan mukaan ja muistuttaa meitä luonnon arvoista.

Markkinatyyliseen henkeen sisätiloissa on paikallisia myyjiä tarjoamassa lähiruokaa sekä käsityöläisten tuotoksia pukinkonttiin.

Erävaarit kertovat metsän eläimistä ja pitävät hirvenlihahuutokaupan perinteiseen tapaan kuten myös kalastajat opastavat joulukalan käsittelyssä ja myyvät kalaa.

Joulupukki on paikan päällä kuuntelemassa joululahjatoiveita ja joulupukin postilaatikkoon voi tipauttaa toivekirjeensä vielä pukin muistin virkistämiseksi.

Viranomaisten ohjeistus ja rajoitteet saattavat tapahtumien osalta muuttua, elämme niiden mukaan. Mahdolliset muutokset päivitetään radan nettisivuille ja facebook-sivulle. Noudatamme ravintolatoiminnan ja tapahtumien osalta kulloinkin voimassa olevia ohjeita. Tervetuloa!

 

 

  Takaisin listaukseen