Nostalgia-ravien järjestelypalaveri ma 20.3. klo 17

18.03.2017


Tänä vuonna juhlitaan 100-vuotista Suomea ja suomenhevosen 110-vuotista taivalta.

Nostalgia-ravit Kouvolan raviradalla pe 21.4.2017

Huhtikuun 21. päivän iltana Kouvolassa palataan jälleen nostalgisiin tunnelmiin.
Ravilähdöt itsessään ajetaan tietenkin voimassa olevin säännöin, vaikkakin osin vanhahtavin sarjamäärityksin ja erikoisuutena on myös naisten ajo 1000 metrin matkalta ja illan viimeisenä lähtönä kuten tapana oli. Ohjelmassa on myös kansainvälinen naisten ajajaottelu Venäjän, Viron ja Suomen kesken. Venäläisjoukkueet ovat tuoneet myös aikanaan kansainvälisiä tuulahduksia Suomen raviurheiluun.
 

Lämmin, leppoisa tunnelma pyritään luomaan koko illalle ja tilaisuushan jatkuu vielä ravilähtöjen jälkeen ravintolakatsomossa, jolloin ohjelmassa on perinteinen palkintojenjakojuhla ja ravitanssit. Pitäjille leviävissä tolppamainoksissa kehotetaan kansaa saapumaan sankoin joukoin kilvanajoihin
Kouvolan Ravikylään. Myös käsiohjelmaan kootaan runsaasti entisajan sisältöä. Jo portilla tullessaan raveihin saapuva kuulee nostalgiamusiikkia ja muonitustelttaa lähestyessään tuntee nenässään soppatykistä tulevan herkullisen hernekeiton tuoksun.  Siitä se sitten lähtee...

Tällaisen teemapäivän onnistuminen vaatii laajojen piirien innostunutta yhteistyötä. Nostalgia-ravit on järjestetty kahdeksan kertaa ja joka kerta tapahtuman ainutlaatuisuutta on ylistetty monella suulla. Seutukunnan hevosseurojen panos tapahtuman rakentamiselle on ollut erittäin merkittävä ja ratkaiseva. Kiitos siitä teille!

Nostalgia-ravien järjestelyihin liittyen kutsumme seurojen edustajia neuvottelupalaveriin Kouvolan raviradalle maanantaina 20.3.2017 klo 17.
Kokoonnumme Tallikahvio Paalupaikkaan.  Samalla voitte kertoa ehdotuksia ja toiveita yhteisen tapahtumamme sekä nimikkolähtönne osalta.

Palaverin aluksi radan toiminnanjohtaja Arto Hytönen kertoo Kouvolan radan viime kuulumiset sekä käy läpi tämänvuotiset suunnitelmat Nostalgia-ravien järjestelyistä.  Illan kuluessa on tarkoitus kartoittaa yhdessä seurojen edustajien kanssa tehtäväkenttää ja sopia jatkotoimenpiteistä.   

Tervetuloa Nostalgia-ravien järjestelypalaveriin! Kerrothan osallistumisestanne etukäteen, jotta osaamme varata tarjoilua sanna.liiri@kouvolanravirata.com

Valkealan Hevosystäväinseura ry

Arto Hytönen & Sanna Liiri puh. 05 -320 1101

Nostalgia –palaverin jälkeen alkaa Kymen-Karjalan Hevosenomistajat ry:n sääntömääräinen kevätkokous klo 18. Vierailijana suomenhevoskasvattaja Kari-Markku Karjalainen. Paikalla myös Kouvolan omistajavastaava Minni Majoniemi Tervetuloa!

 

  Takaisin listaukseen