Ravit 6.10.2019 klo 13

06.10.2019

Raveissa ratkeaa ”Kaakon herruus”

 

Sunnuntaina ratkaistaan ”Kaakon herruus” kun raviliigavarsat ottavat toisistaan mittaa. KooKoon Fruttifero Lucan tulee haastamaan Saipan Royal Date. Marko Heikarin valmentama Luca kilpailee nyt urallaan kolmatta kertaa ja Matti Nisosen valmentama Royal Date seitsemättä kertaa. Varsat osallistuvat Nuorten Sarjaan, joka kilpaillaan lähtönä neljä noin klo 14.15. Lähdön suurimmat suosikit ovat Pekka Korven tallista tuleva American Hero ja Outlander. Kolmevuotiaiden tähtäin on Kymenlaakso-ajossa.

 

KooKoon ja SaiPan Raviliigojen osakkaat pääsevät ilmaiseksi sunnuntain raveihin (1 hlö/kortti). Ilmaisen sisäänpääsyn saa myös KooKoon kausikortilla ja keskiviikon KooKoo – SaiPa ottelulipulla. Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kaukalossa kolme kertaa ja pelit ovat päättyneet KooKoon eduksi 2-1. Kuinka käy sunnuntaina – tule jännittämään paikanpäälle. Raveissa on tarjolla myös pöytälätkää ja poniratsastusta. Ravit alkavat klo 13, ponilähdöt ajetaan klo 11.30 alkaen ja näköalaravintola Riimu aukeaa klo 12.00. Riimussa tarjolla maukas bufee. Tervetuloa raveihin.

Lähtölistat Hepassa: https://heppa.hippos.fi/heppa/app?ct=YXBwbGljYXRpb24vcGRm&d=dHJ1ZQ%3D%3D&f=b2hqZWxtYXRpZWRvdC5LXzA2LjEwLjIwMTkucGRm&m=SWlRiuNxEtAvpDWFHw2rEFzRDRg%3D&service=pdftmp

  Takaisin listaukseen