Lions-perheravit 3.3.2019 klo 13, 1.ponilähtö klo 12

03.03.2019

Tänään Lions raveissa on ohjelmaa koko perheelle. Lions Clubit Honka ja Iris järjestävät perheraveihin oheisohjelmaa, joiden tuotto käytetään Kouvolan seudun nuorten tukemiseen. Katsomon toisessa kerroksessa on keppihevoskilpailuja, keppihevosnäyttely, ongintaa, kasvomaalausta ja arpajaiset. Poniratsastus ja -ajelu löytyvät leikkikentän läheisyydestä. Vohvelipiste sijaitsee katsomon alakerrassa. Siellä on myös KoskiGolfin järjestämä hauska Golf Darts -piste. Lyöntitarkkuutta voivat kokeilla lapset ja aikuiset.

KEPPIHEVOSTEN ESTEKILPAILUT JA NÄYTTELY

Kouvolan Ravinuoret ja LC Kouvola/Honka ja Iris järjestävät yhteistyössä keppihevosten estekilpailuja ja keppihevosten näyttelyn.

Esteissä on kolme luokkaa: alle 7-vuotiaat lapset, 7-9-vuotiaat ja yli 9-vuotiaat. Esteradalla otetaan kilpailijoille aika. Jokaisen luokan kolme parasta palkitaan. Alle 7-vuotiaat kilpailevat lähdön kolme jälkeen noin klo 14.00, 7-9-vuotiaat lähdön neljä jälkeen noin klo 14.20 ja yli 9-vuotiaat lähdön viisi jälkeen noin klo 14.40. Kepparikisaan voit osallistua joko omalla tai raviradan kepparilla.

Keppihevosten näyttely pidetään heti estekilpailuiden jälkeen. Parhaat palkitaan myös näyttelyssä.

Ilmoittautuminen kilpailuihin 2. kerroksessa Lions-toimintojen vieressä lähdön kaksi voittajaesittelyn jälkeen.

Lucan omistajatapaaminen klo 12.45, omistajakortilla pääsee ilmaiseksi raveihin 1hlö/kortti. Paikalla on myös KooKoon maskotti Topi Tiikeri!

Ravintola Riimun buffasta curry-kookosbroileria, dijon possua, paistetuita perunoita ja salaatit, tervetuloa!

  Takaisin listaukseen